Solliciteer in de wereld van
Finance
Finance
Solliciteer in de wereld van
Vastgoed
Bridges wit
Solliciteer in de wereld van 
Investments
Gate-logo
Solliciteer in de wereld van 
Creatie
Studio wit
Onze wereld

Meebouwen aan een groeiende organisatie?

Word onderdeel van ons family office en hechte team. Ontwikkel je razendsnel op verschillende vakgebieden. Met ons grote portfolio van zowel vastgoed als ondernemingen is het hier nooit saai. Jouw collega’s? Energie voor 10 en elke dag winnen. Het mooiste kantoor van Utrecht is jouw thuisbasis. We blijven groeien! Groei je mee?

Vacature: Legal AssistantOpen sollicitatie

FINANCE

LET’S TALK NUMBERS
De afdeling Finance is de financiële motor van ons bedrijf. Versterk jij dit team? Dan ben je een belangrijke schakel in ons dynamische bedrijf. Ben je ondernemend ingesteld en wil je met ondernemers werken? Neem een kijkje in de wereld van Finance. Eén ding is zeker: vervelen zul je je hier nooit. 
Open sollicitatie
Bridges realestate
HOUSE IT GOING?
Bridges Real Estate is ons vastgoedbedrijf. Kijk eens om je heen: vastgoed is overal. Meer dan een gebouw is het een plek waar dromen en doelen worden waargemaakt. Bij Bridges Real Estate creëren en beheren we gewilde plekken voor nu en de toekomst. Creaties voor het leven: dat is waar wij elke dag aan werken. Ook werken aan de mooiste projecten? Laat van je horen!
Open sollicitatie
INVEST IN MY INTEREST
Gate Invest is ons investeringsfonds. Met grenzeloze energie voor ondernemen investeren wij in groeiende bedrijven. Het team van Gate werkt samen met ondernemers en managementteams aan de toekomst van onze portfoliobedrijven. Zij aan zij, altijd vooruit. Groei jij met ons mee?
Open sollicitatie
De Studio
FONT-ASTISCH!
Het hart van ons bedrijf? Dat is De Studio. Onze marketingafdeling creëert beleving bij al onze investeringen en projecten. Van marketingstrateeg tot visual designer en videograaf: wij hebben het in huis. We zijn altijd op zoek naar creatief talent. Ben jij er zo een? We willen je ontmoeten!

Vacature: Grafisch VormgeverVacature: Video-/fotograafOpen sollicitatie
Staat je droombaan er niet tussen maar deel je wel ons dna?
Neem contact met ons op en vertel ons wat jij zoekt. Tot snel!
Open sollicitatie

CONTACTMOMENTJE

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht
030 204 50 10
info@wereldvanvermaat.nl

Privacyverklaring
wereld van vermaat
Privacy Policy
chevron-down